Morro Jable til Las Palmas Ferge

Morro Jable Las Palmas fergeruten knytter Fuerteventura med Gran Canaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t.

Det er 37 Uke overfarter på Morro Jable Las Palmas ruten mellom Fuerteventura og Gran Canaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Morro Jable - Las Palmas Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 4 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Morro Jable Las Palmas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Morro Jable Las Palmas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Morro Jable Guide

Landsbyen Morro Jable er beliggende i den sørlige delen av øya Fuerteventura, som er en av Kanariøyene. Marro Jables havn, som er del av byens turist attraksjoner, var opprinnelig hjem for landsbyens fiskerflåte, og er det fortsatt i dag, men har nå også fergeforbindelser til Gran Canaria.

Det er ferger fra Morro Jable til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario.

Las Palmas Guide

Den spanske byen Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på øya Gran Canaria på Kanariøyene. Byen ligger på den nordøstlige delen av øya, og ble grunnlagt i 1478. Den har en viktig kulturell og historisk arv, som er sentrert i bydelen Vegueta, som er den eldste delen av byen. Byen er også hjemsted til en av de viktigste havnene, Puerto de la Luz, i Europa. Det er mange ting å se og lage i byen, og en kort avstand fra sentrum vil besøkender finne deilige strender og krystallklart vann.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Huelva og Cadiz.