Cadiz til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Cadiz Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Spania med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 41 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cadiz Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • 1 Ukentlig Avgang 41 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Cadiz Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cadiz Santa Cruz de Tenerife Ferge anmeldelser

 • "Vår tur fra Cadiz til Santa Cruz"

  Jeg syntes at fergen var svært uorganisert, særlig ved spisetid, bordene ble etterlatt fulle av skitne tallerkner, og noen til og med på setene, slik at folk ikke kunne sitte ned og spise. Begge kvelder spiste vi etter kl. 22, da det var så travlt. Det var ingen kontroll over barn om bord, de fikk lov til å løpe rundt og skrike og rope. Man kunne ikke komme vekk fra dem. Vi gikk inn i et bar for å nyte en rolig drink, men det var umulig med støyen fra barna. De styrte fergen og foreldrene gjorde ingenting for å stoppe dem. Vi satt på dekket det meste av dagen, hvilket var svært behagelig. Vi så på mens folk tok hundene deres på en gåtur og lekte med dem. Hundene oppførte seg bedre enn barna om bord. Personalet var vennlige og hjelpsomme, og gjorde det beste de kunne. Maten var god og det var et godt utvalg av det. Vi dro til fastlandet for å hente en vil og ta den med til Tenerife, hvilket er gunnen til at vi tok fergen. Det er ikke en tur vi ville ta igjen, med mindre nødvendig.

  'Andrew' reiste på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten med Trasmediterranea på Almudaina Dos

  Les mer Les mindre
 • "God mat"

  Elsket maten. Svært dårlig rengjøring av toalettene (bør rengjøres minst 4 ganger i dagen).

  'Roman Janata' reiste på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten med Trasmediterranea på Murillo

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt, men kjedelig..."

  Vi tok overfarten Cadiz – Tenerife, skipet var feilfritt, god mat, toalettene alltid rene og vennlig besetning. Det eneste ømme punktet, DER ER INGENTING Å LAGE… Skipet hadde bare lite bar (innvendig), og en butikk hvos de solgte marshmellows! På Civitavecchia – Barcelona ruten, var det mange attraksjoner, i motsetning til denne ruten. 49 timer er for lang tid til bare å ”slappe av” :)

  'Maximiliano' reiste på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten med Trasmediterranea på Murillo

  Les mer Les mindre
 • "Plass til forbedring"

  Første var det et stort problem å finne terminalen til Cadiz, det var dårlig skiltet. Da vi endelig fant den, skulle boardingkort hentes på en fjern byggeplass. Alle passasjerer vi spurte hadde de samme problemer. Frokosten om bord var ikke god. Det var et bare et valg av brød og en liten kopp kaffe. lunsj og middag var ok. Selv om været var vakkert, var det ingen liggestoler eller sitteplasser, noen passasjerer satt på søppelbøtter. Svømmebassenget var lukket.

  'Franz' reiste på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten med Trasmediterranea på Murillo

  Les mer Les mindre

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz liger i den sørvestlige delen av Spania, er hovedstaden i Cadiz provins og har vært hjemsted for den spanske flåten siden det 18. århundret. Det er mange ting for turister å se og lage i Cadiz. Et av byens kjennetegn er domkirken dens, som ligger på stedet av en eldre katedral, som ble avsluttet i det 3. århundret, og brant ned i 1596. Katedralen ble begynt i 1776 og tok 116 år å fullføre. Byen er også kjent for dens antikke kvarter, inkludert El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har fergeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.