Cadiz til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Cadiz Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Spania med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 44 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cadiz Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 44 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cadiz Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cadiz Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cadiz Guide

Havnebyen Cadiz liger i den sørvestlige delen av Spania, er hovedstaden i Cadiz provins og har vært hjemsted for den spanske flåten siden det 18. århundret. Det er mange ting for turister å se og lage i Cadiz. Et av byens kjennetegn er domkirken dens, som ligger på stedet av en eldre katedral, som ble avsluttet i det 3. århundret, og brant ned i 1596. Katedralen ble begynt i 1776 og tok 116 år å fullføre. Byen er også kjent for dens antikke kvarter, inkludert El Populo, La Vina og Santa Maria.

Cadiz havn har fergeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.