Huelva til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Huelva Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Spania med Tenerife og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 38 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 31 t 30 min.

Det er 3 Uke overfarter på Huelva Santa Cruz de Tenerife ruten mellom Spania og Tenerife. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Huelva - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 38 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 2 Ukentlige Avganger 31 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Huelva Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Huelva Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Huelva Guide

Den spanske by Huelva er hovedstaden i provinsen av samme navn i den selvstyrende regionen Andalusia i det sørvestlige Spania. Byen og havnen dens ligger på Cadiz bukten, hvor elven Odiel og Tinto møtes. Byens lange historie går tilbake til omkring 3000 år f.kr, og mange romerske gjenstander er blitt avslørt i byen, som bærer vitnesbyrd om den romerske mynten som en gang var plassert i byen.

Det er mange ting å se og lage i byen og det omkringliggende området. En rekke steder har en knytning til Christopher Columbus, inkludert Moguer, Palos de la Frontera og Rabida Kloster.

Huelva havn ligger i Exterior havn og kan nås med gratiss buss som tar passasjerer mellom havnen og Huelva sentrum.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.