Agaete til Santa Cruz de Tenerife Ferge

Agaete Santa Cruz de Tenerife fergeruten knytter Gran Canaria med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fred Olsen Express. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agaete Santa Cruz de Tenerife fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agaete - Santa Cruz de Tenerife Fergeselskaper

  • Fred Olsen Express
    • 8 Daglige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agaete Santa Cruz de Tenerife priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agaete Santa Cruz de Tenerife ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agaete Guide

Agaete er en region i Las Palmas porvinsen, på Kanariøyene i Spania. Agaete pleide å være det foretrukne stedet til å få overblikk over El Dedo de Dios, et naturlig monument på kysten, før dette ble ødelagt under det tropiske stormen Delta i november 2005. La Playa de Las Nieves er den mest populære stranden, som ligger mellom lystbåthavnen og den gamle kaia. Det er hovedsakelig en steinete strand som har rolig vann og en liten gågate med restauranter og små butikker.

Nærliggende Puerti de fille Nieve, også kjent som Puerto Agate, som er en landsby omkring 2,5 km innenlands, var en gang en liten fiskehavn, men havnen er blitt utvidet.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Sante Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spanske øy Tenerife, den største av Kanariøyene. Byen har en viktig havn og er fylt med brede gater og noen fine eksempler på moderne arkitektur. Byen kan spores tilbake ca. 400 år, hvor den utviklet seg i slutten av det 16- århundret hjulpet av havnen sin til å bli den annen mest befolket byen på Kanariøyene. Byens senter ligger på stedet av den tidligere festningen San Cristolbal og ser ut over monumentet dedikert til Triumph of Candelari, som er en neo-klassisk skulptur i Carrara-marmor og ble skapt av den italienske Pasquale Bocciardo. Denne delen av byen er også oversett av La Carta Palace fra det 18. århundret. I senteret av byen, tett på havet, ligger flere av de travelest gatene og plasser, slik som Plaza de la Candelaria.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det spanske fastlandet og de andre kanariske øyene.