San Sebastian de la Gomera til Santa Cruz de La Palma Ferge

San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma fergeruten knytter La Gomera med La Palma og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 Timer mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 12 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t.

Det er 17 Uke overfarter på San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma ruten mellom La Gomera og La Palma. Sammenlign nå og få den beste prisen!

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 5 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 12 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

San Sebastian de la Gomera Guide

San Sebastian de la Gomera ligger på den spanske øya La Gomera, og er øyas hovedstad. La Gomera er en av Kanariøyene, og havna ligger på fergeruta til øyene Tenerife, La Palma og El Hierro. Byen har en interessant fortid og betraktes som hovedsenteret for kultur og handel på øya. Christopher Columbus tilbrakte tid på øya og San Sebastian de la Gomera var utreisestedet når han oppdaget Amerika. Populære attraksjoner i byen inkluderer Torre del Conde, som er en festning fra middelalderen, og den eldste bevarte bygningen på øya. Av interesse er også Church of Our Virgin of the Assumption. Dette museet har religiøse kunstverk fra 1500 til 1800-tallet. og kapellet St. Sebastian ble bygget i 1530 . Noe som også er populært er Casade La Aguada, legenden sier at Christopher Columbus tok vann fra her og døpte det amerikanske kontinentet.

Det er fergeforbindelser til Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma og Valverde.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske øya La Palma, og er en vakker spansk by, hvis historiske kvarter er blitt erklært et historisk-kunstnerisk sted, har en rekke palasser, bygninger og hus som inneholder elementer av typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre tilbake historien sin til den siste delen av det 15. århundret, da Alonso Fernandez de Lugo erobret øya. Populære attraksjoner i byen inkluderer en rekke kirker og Shrine og Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradisjon foregår; nedstigning av øyas skytshelgen. Den berømte Calle Real gate er blitt erklært et sted av kulturell interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgate. Den er hovedsakelig brosteinsbelagt, og har butikker, torg, hus og interessante bygninger.

Det er fergeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastlandet, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.