Santa Cruz de La Palma til Los Cristianos Ferge

Santa Cruz de La Palma Los Cristianos fergeruten knytter La Palma med Tenerife og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 24 Uke overfarter på Santa Cruz de La Palma Los Cristianos ruten mellom La Palma og Tenerife. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 10 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de La Palma Los Cristianos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de La Palma Los Cristianos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske byen Santa Cruz de la Palma ligger på østkysten av øya La Palma, en av Kanariøyene. Det er øyas nest største by, etter Los Llanos de Aridane, men er øyas hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1493 av Alonso Fernandes de Lugo og ble plassert ved siden av en elv som var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nå Cueva de Carla) i den nordlige delen av byen. Byens opprinnelige navn var Villa del Apuron og havnen dens knyttet til Amerika, hvorfra varer fra øya ble eksportert. Byen kan kjennes ved sine brosteinsbelagte gater, altaner og gamle bygninger, og er bare en kort gårtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavnen på øya, og har fergeservicer til Cadiz i Spania, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

Los Cristianos Guide

Den spanske byen Los Cristianos er et av de mest populære feriestedene på øya Tenerife, som er en del av Kanariøyene. Strendene i byen er vakre og travle, og ved havnen kan du reise på fisketurer, dykke og reise til den nærliggende øya La Gomera. Før i tiden var byen en liten fiskerby, men har vokst betydelig de siste tiårene, mye på grunn av turisme. Ved siden av stranden ligger byens gågate, og her er hvor alt livet skjer. Langs promenaden vil du finne mange restauranter, barer og kaféer som tilbyr god lokal- og internasjonal mat. Går du bort ifra dette området vil du finne mange eksklusive butikker og butikker som har mange gode tilbud.
Det er fergeforbindelser fra havnen til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.