San Sebastian de la Gomera til Valle Gran Rey Ferge

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey fergeruten knytter La Gomera med La Gomera. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fred Olsen Express. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 21 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey Fergeselskaper

  • Fred Olsen Express
    • 3 Daglige Avganger 1 time 21 min
    • Få pris

San Sebastian de la Gomera Guide

San Sebastian de la Gomera ligger på den spanske øya La Gomera, og er øyas hovedstad. La Gomera er en av Kanariøyene, og havnen dens er plassert på fergeruten til øyene Tenerife, La Palma og El Hierro. Byen har en interessant fortid og betraktes som hovedsenteret for kultur og handel på øya. Christopher Columbus brukte tid på øya og San Sebastian de la Gomera var hans siste utgangspunkt på vei til oppdagelsen sin av Amerika. Populære attraksjoner i byen inkluderer Torre del Conde, som er en middelaldersk festning og den eldste bevarte bygning på øya. Av interesse og er også Church of Our Virgin of the Assumption, museet av religiøst kunstverker fra det 16. til det 19. århundret, og kapell St. Sebastian, som ble bygget omkring år 1530.

Det er fergeforbindelser til Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma og Valverde.

Valle Gran Rey Guide

Valle Gran Rey er en by på den vestlige siden av øya La Gomera på Kanariøyene.

Valle Gran Rey, kjent som ”Valley of the Great King”, fikk navnet sitt fra den legendariske kongen Hupalupa, den kanariske kongen som var i løpet av før-spansk tid. I dag er byen blitt et av de mest populære reisemålene på La Gomera.

Valle Gran Rey har en rekke av de best strendene på øya. Med sin svarte sand og rent, blått hav tiltrekker strendene mange turister til byen. Et par av disse inkluderer Playa de fille Vuelta nær havnen, Charco del Conde, som er en liten naturlig bukt og Playa del Inglés.