Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til La Gomera

La Gomera er den minste av Kanariøyene som er befolket og ikke et typisk turiststed. Landskapet er vakkert og forandrer seg drastisk fra hvor på øya du befinner deg. De fleste bor i hovedstaden San Sebastián og i byen Valle Gran Rey. Det er rundt disse to byene at du finner turistnæringa på øya.

Hva er det å gjøre på La Gomera?

Ønsker du å se en av naturskattene på La Gomera må du besøke Garajonay og laurbærskogene. Garajonay nasjonalpark er en del av UNESCOs verdensarvliste, og her finner du vakre trærne, juv, bekker og bratte åsrygger. Ved inngangen til nasjonalparken finner du også fem stenblokker som vokter inngangen til parken. Disse blokkene er enorme avrundende topper dannet av magma som ikke nådde overflaten når de var flytende, og har kommet til syne på grunn av erosjon. Disse ligger på Los Roques og gir deg en fantastisk utsikt utover øya. Landsbyen Agulo er en annen perle på La Gomera. Parker bilen og vandre rundt på dette fine stedet, besøk San Marcos-kirken med sine hvite spir og se den flotte utsikten til Tenerife og fjellet Teide. Ønsker du å se fjellveggen som ser ut som et uthugget orgel, Los Órganos kan du ta en båttur ut til nordvestkysten av La Gomera. Det store området er 200 meter breitt og 80 meter høyt og er prismeformede basaltsøyler som går høyt til toppen av fjellveggen og går videre nedover i vannet.

Ønsker du strender besøker du Valle Gran Rey. Her finner du fine strender som Playa de Ingles, Playa de Valle Gran Rey og hvorfor ikke test ut den svarte sandstranda i enden av dalen. En perfekt avslutning på dagen i Valle Gran Rey er å spise noe tradisjonelt og se på solnedgangen.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i La Gomera?

For å komme seg raskest rundt på La Gomera er det lurt å leie bil slik at du kan se alle de forskjellige stedene rundt om på øya. Vil du heller reise med buss kan dette også gjøres. Vær obs på at til enkelte steder er ikke det direkte ruter, og det krever at du skifter buss eller at du må reise frem og tilbake for å komme til et visst sted.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til La Gomera?

Prisene er ganske like hele året når du reiser til La Gomera med ferge. Klimaet på øya er ganske stabilt, og de laveste temperaturene er i januar med 18 grader.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • Få pris

Ruter og havner i La Gomera