La Palma

Slik bookes ferger fra La Palma til La Gomera

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom La Palma og La Gomera levert av 2 fergeselskaper – Fred Olsen Express & Naviera Armas. Santa Cruz de La Palma til San Sebastian de la Gomera ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 3 timer 50 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på La Palma La Gomera overfart mellom Santa Cruz de La Palma og San Sebastian de la Gomera.

La Palma La Gomera kart

Trykk her for kart

Om La Palma:

La Palma, juvelen av Kanariøyene, er den mest nordvestlige og femte største øy i øygruppen. Som de andre kanariske øyer, er La Palma en vulkansk øy og er pt. den mest vulkanske aktive.

La Palma er et særdeles godt øy for en vandreferie, med hundrevis av kilometer av stier. Her kan man oppleve fjell og vulkaner, strender og regnskog, små landsbyer og betagende utsikter.

Om La Gomera:

La Gomera er en av de minste Kanariske Øyer i Atlanterhavet. I motsetning til de andre Kanariske Øyer, byr La Gomera på fred og ro i et vidunderlig landskap.

La Gomera har dramatiske strender, stier gjennom tropiske fjelllandskap og regnskog. Dens Nasjonal park er kejtn som en av de best bevarte hemmeligheten i Kanariøyene.