Santa Cruz de La Palma til San Sebastian de la Gomera Ferge

Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera fergeruten knytter La Palma med La Gomera og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 35 minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 12 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 50 min.

Det er 22 Uke overfarter på Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera ruten mellom La Palma og La Gomera. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 10 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 12 Ukentlige Avganger 3 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske byen Santa Cruz de la Palma ligger på østkysten av øya La Palma, en av Kanariøyene. Det er øyas nest største by, etter Los Llanos de Aridane, men er øyas hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1493 av Alonso Fernandes de Lugo og ble plassert ved siden av en elv som var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nå Cueva de Carla) i den nordlige delen av byen. Byens opprinnelige navn var Villa del Apuron og havnen dens knyttet til Amerika, hvorfra varer fra øya ble eksportert. Byen kan kjennes ved sine brosteinsbelagte gater, altaner og gamle bygninger, og er bare en kort gårtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavnen på øya, og har fergeservicer til Cadiz i Spania, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

San Sebastian de la Gomera Guide

Den spanske byen San Sebastian de la Gomera er hovedstaden på øya La Gomera, som er en del av Kanariøyene. På grunn øyas historiske forbindelse til oppdagelsen av Amerika kalles den også” Isle Colombina”. Byen utviklet seg rundt en naturlig bukt, og har mange velbevarte monumenter slik som kirken La Asuncion, Pozo de la Aguada og Torre del Conde. Turistfasilitetene i byen er gode og du har et stort utvalg av vannaktiviteter og andre fritidsaktiviteter som du kan begi deg utpå. Reiser du mer mot innlandet av øya har du mange tur- og sykkelstier, noe som er en ypperlig måte å utforske fjellandskapet og øya. Noen naturperler inkluderer ‘Majona Nature Reserve’ og ‘the National Park of Garajonay’.
Det er daglige ferger til den nærliggende øya Tenerife, samt turer rundt om øya med katamaran.