Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera Ferge

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera fergeruten knytter Tenerife med La Gomera og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 49 Uke overfarter på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten mellom Tenerife og La Gomera. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 3 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Los Cristianos San Sebastian de la Gomera priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Los Cristianos Guide

Den spanske havnebyen Los Cristianos ligger på Kanariøyene på Tenerife. Byens sentrum ligger rundt bukta til Los Cristianos, men har gradvis utvidet seg til innlandet. Det er mange gamle bygninger i byen, og de har også to strender som har svart vulkansk sand. I byen finnes det også en rekke barer, restauranter og nattklubber som imøtekommer det høye besøkstallet. I promenadeområdet er det mange butikker, designermerker og mange plasser der du kan få et godt tilbud. Følger du promenaden vest så går plutselig Los Cristianos sammen med Playa de las Americas, som har rykte på seg for å være partyhovedstaden på Tenerife. Dette er fordi det er mange nattklubber, barer og et godt utvalg av butikker. Trenger du litt roligere omgivelser kan du ta ferge til øya La Gomera, som har regnskoger som venter på å bli utforsket. Reisen tar ca. 70.min.
Fra byens havn er det fergetjenester til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.

San Sebastian de la Gomera Guide

Den spanske byen San Sebastian de la Gomera er hovedstaden på øya La Gomera, som er en del av Kanariøyene. På grunn øyas historiske forbindelse til oppdagelsen av Amerika kalles den også” Isle Colombina”. Byen utviklet seg rundt en naturlig bukt, og har mange velbevarte monumenter slik som kirken La Asuncion, Pozo de la Aguada og Torre del Conde. Turistfasilitetene i byen er gode og du har et stort utvalg av vannaktiviteter og andre fritidsaktiviteter som du kan begi deg utpå. Reiser du mer mot innlandet av øya har du mange tur- og sykkelstier, noe som er en ypperlig måte å utforske fjellandskapet og øya. Noen naturperler inkluderer ‘Majona Nature Reserve’ og ‘the National Park of Garajonay’.
Det er daglige ferger til den nærliggende øya Tenerife, samt turer rundt om øya med katamaran.