Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera Ferge

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera fergeruten knytter Tenerife med La Gomera og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 49 Uke overfarter på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten mellom Tenerife og La Gomera. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • 3 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • 4 Daglige Avganger 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Los Cristianos San Sebastian de la Gomera priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera Ferge anmeldelser

 • "God tur"

  For mange år siden oppdaget vi tiltrekningen av, å bruke våre to ukers ferie på Kanariøyene, ved først å tilbringe et par dager på Tenerife (Los Cristianos) og deretter ta fergen til La Gomera i en uke, også tilbake igjen og tilbringe et par dager mer på Tenerife, før hjemreisen. Fergeoverfarten tar ca. 45 minutter og er en god, behagelig tur – gratis wifi og en god kafé og shopping fasiliteter om bord. Vi synes ikke at det er behov for en bil på Tenerife, men vi booker en bil, som jeg samler opp i havnen i San Sebastian på La Gomera. Noen vil kanskje føle at det er for vanskelig – men prøv det. Fergen kunne virkelig ikke være mer liketil. Vesker er puttet i skap på Fred Olsens ”tog” før man går om bord på fergen, og blir deretter overført til en leide bil, når du ankommer – lett. Kan ikke rose Direct Ferries service nok – billigere og mer praktisk enn å booke direkte med fergeselskapet.

  'Peter' reiste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "Svært hjelpsomme"

  På grunn av flyforsinkelser (10. april 2015) kom vi for sen til bookingen vår kl. 14:00. Personalet overførte oss til avgangen kl. 19:00 til La Gomera. Damen i ”Etterlatt bagasje” ringte også til bil leiefirmaet vårt i La Gomear, for å endre ordningen med dem. Vi takker alle hos Fred Olsen.

  'Keith' reiste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "Ferge til La Gomera og retur"

  Jeg fant det lett å booke disse fergeoverfartene på Direct Ferries hjemmeside. Alt man skal gjøre er å møte minst 30 minutter innen avgangen, slutte seg til køen til skanning av pass – intet papir, intet problem!!

  'David' reiste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre
 • "Ferie til La Gomera"

  Vi hadde en veldig god opplevelse av overfarten og servicen om bord. Fergen ankom til tiden. Og passet fint med vår videre reise, begge veier. Gleder oss til å rejse med dere igjen...

  'Sonja Stougaard- Andersen' reiste på Los Cristianos San Sebastian de la Gomera ruten med Fred Olsen Express på Benchijigua Express

  Les mer Les mindre

Los Cristianos Guide

Den spanske byen og havn Los Cristianos ligger på den kanariske øya Tenerife. Byens senter ligger omkring Los Cristianos bukt, men er gradvis vokst inn i landet. Mange eldre bygninger forblir i byen, og det er to strender som består av svart vulkansk sand, og en rekke bar, restauranter og nattklubber. I promenade område, vekk fra strendene, er det mange butikker.

Hvis man følger promenaden mot vest, kommer man til Playa de fille America, som har et ry for å være fest hovedstaden på Tenerife. Dette er fordi, det er mange nattklubber og bar, men her er også et fremragende italg av butikker.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de la Palma.

San Sebastian de la Gomera Guide

Den spanske byen San Sebastian de la Gomera er hovedstaden på øya La Gomera, som høre under Kanariøyene. På grunn av dens historiske forbindelser til oppdagelsen av Amerika, er den også kjent som ”Isle Colombina”. Byen utviklet seg omkring en naturlig bukt, og har mange bevarte monumenter, som kirken La Asuncion, Pozo de la Aguada og Torre del Conde. Turistfasiliteter i byen er fremragende og inkluderer et stort utvalg av fritidsaktiviteter.

Innenlandes er det mange vandre- og sykkelstier, og her kan man utforske det fjellrike terrenger på øya sammen med noen naturlige skatter, sånn som Majona Nature Reserve og Nasjonal Park i Garajonay.

Det er daglige ferger til den nærliggende øya Tenerife, samt turer rundt om øya med katamaran.