Book en Playa Santiago ferge

Playa Santiago fergehavn på La Gomera knytter deg med San Sebastian de la Gomera på La Gomera med et valg av opp til 21 avganger ukentlig. Seiltiden for Playa Santiago til San Sebastian de la Gomera overfarten er fra 30 minutter, og med Fred Olsen Express.

Playa Santiago havn kart

Trykk her for kart

Playa Santiago Ferge servicer

 • Fred Olsen Express
  • 3 Daglige Avganger 30 min
  • Få pris

Playa Santiago Guide

På sørkysten av øya La Gomera på Kanariøyene ligger den lille byen Playa Santiago, også kjent som Playa de Santiago.

Playa Santiago pleide å være det travleste sentret på øya med fabrikker, et skipsverft og en havn som eksporterte lokale banaer og tomater inntil 1960ene, hvor byen ble ramt av en landbrukskrise.

Imidlertid har turismen brakt nytt liv til byen i de siste årene. Playa Santiago er beliggende i det mest solrike området i La Gomera og er nå en av de mest poplære turist områder på øya. Senteret dens er hjemsted til den utestående sognekirgen Salvador del Mundo, som har en kristus fra det 17. århundret.

Tett på Playa Santiago i Alajeró område er et par andre kystnære steder å besøke, slik som stranden i Erese.

Slik kommer du til Playa Santiago havn

 • Med bil

  Havnen ligger nær byens sentrum og er lett å finne.

 • Playa Santiago Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Playa Santiago før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Playa Santiago Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.