Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Playa Santiago havn

  • Med bil

    Havnen ligger nær byens sentrum og er lett å finne.

  • Playa Santiago Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Playa Santiago før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Playa Santiago Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Playa Santiago Ferge servicer

Playa Santiago Guide

Playa Santiago Guide

På sørkysten av øya La Gomera på Kanariøyene ligger den lille byen Playa Santiago, også kjent som Playa de Santiago. Playa Santiago pleide å være det travleste sentret på øya med fabrikker, et skipsverft og en havn som eksporterte lokale banaer og tomater inntil 1960ene, hvor byen ble ramt av en landbrukskrise. Imidlertid har turismen brakt nytt liv til byen i de siste årene. Playa Santiago er beliggende i det mest solrike området i La Gomera og er nå en av de mest poplære turist områder på øya. Senteret dens er hjemsted til den utestående sognekirgen Salvador del Mundo, som har en kristus fra det 17. århundret. Tett på Playa Santiago i Alajeró område er et par andre kystnære steder å besøke, slik som stranden i Erese.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.