Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til La Gomera

Det er 2 fergeruter mellom Tenerife og La Gomera med 51 avganger ukentlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera seiler 3 ganger daglig & Los Cristianos til Valle Gran Rey omkring 2 ganger ukentlig. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera som seiler 4 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tenerife til La Gomera for å sjekke informasjon.

Tenerife La Gomera kart

Trykk her for kart

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om La Gomera:

La Gomera er en av de minste Kanariske Øyer i Atlanterhavet. I motsetning til de andre Kanariske Øyer, byr La Gomera på fred og ro i et vidunderlig landskap.

La Gomera har dramatiske strender, stier gjennom tropiske fjelllandskap og regnskog. Dens Nasjonal park er kejtn som en av de best bevarte hemmeligheten i Kanariøyene.