Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til La Gomera

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tenerife og La Gomera levert av 2 fergeselskaper – Fred Olsen Express & Naviera Armas. Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 50 Minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tenerife La Gomera overfart mellom Los Cristianos og San Sebastian de la Gomera.

Tenerife La Gomera kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tenerife til La Gomera

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om La Gomera:

La Gomera er en av de minste Kanariske Øyer i Atlanterhavet. I motsetning til de andre Kanariske Øyer, byr La Gomera på fred og ro i et vidunderlig landskap.

La Gomera har dramatiske strender, stier gjennom tropiske fjelllandskap og regnskog. Dens Nasjonal park er kejtn som en av de best bevarte hemmeligheten i Kanariøyene.