San Sebastian de la Gomera til Los Cristianos Ferge

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos fergeruten knytter La Gomera med Tenerife og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 49 Uke overfarter på San Sebastian de la Gomera Los Cristianos ruten mellom La Gomera og Tenerife. Sammenlign nå og få den beste prisen!

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 3 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige San Sebastian de la Gomera Los Cristianos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på San Sebastian de la Gomera Los Cristianos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

San Sebastian de la Gomera Guide

San Sebastian de la Gomera ligger på den spanske øya La Gomera, og er øyas hovedstad. La Gomera er en av Kanariøyene, og havna ligger på fergeruta til øyene Tenerife, La Palma og El Hierro. Byen har en interessant fortid og betraktes som hovedsenteret for kultur og handel på øya. Christopher Columbus tilbrakte tid på øya og San Sebastian de la Gomera var utreisestedet når han oppdaget Amerika. Populære attraksjoner i byen inkluderer Torre del Conde, som er en festning fra middelalderen, og den eldste bevarte bygningen på øya. Av interesse er også Church of Our Virgin of the Assumption. Dette museet har religiøse kunstverk fra 1500 til 1800-tallet. og kapellet St. Sebastian ble bygget i 1530 . Noe som også er populært er Casade La Aguada, legenden sier at Christopher Columbus tok vann fra her og døpte det amerikanske kontinentet.

Det er fergeforbindelser til Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma og Valverde.

Los Cristianos Guide

Den spanske byen Los Cristianos er et av de mest populære feriestedene på øya Tenerife, som er en del av Kanariøyene. Strendene i byen er vakre og travle, og ved havnen kan du reise på fisketurer, dykke og reise til den nærliggende øya La Gomera. Før i tiden var byen en liten fiskerby, men har vokst betydelig de siste tiårene, mye på grunn av turisme. Ved siden av stranden ligger byens gågate, og her er hvor alt livet skjer. Langs promenaden vil du finne mange restauranter, barer og kaféer som tilbyr god lokal- og internasjonal mat. Går du bort ifra dette området vil du finne mange eksklusive butikker og butikker som har mange gode tilbud.
Det er fergeforbindelser fra havnen til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.