Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til El Hierro

El Hierro er den minste av Kanariøyene, og ligger sørvest for sine mer kjente naboer. Den kalles noen ganger ”Meridian Island” og ligger i Atlanterhavet ut for Afrikas kyst.

El Hierros avsides beliggenhed og klippeforet kyster ga en gang øya ry for å være ’øya ved verdens ende’, inntil Christopher Columbus berømte reise i 1492 endte dette ryktet.

Det er fergeoverfarter de fleste dagene fra Los Cristianos havn på den nærliggende øya Tenerife, til Valverde på El Hierro. Selve Tenerife er godt forbundet til resten av Kanariøyene og det spanske fastlandet og har to flyplasser, så kan brukes som en base for videre reise til El Hierro.

Øyas beliggenhet har alltid vært en av dens mest tiltalende attraksjoner. Som det er tilfellet med alle Kanariøyene, er El Hierro vulkansk og terrenget er dramatisk fjellrikt med enorme forrevne klipper.

El Hierro har mye å tilby besøkender som er helt unikt; så mye at øya ble pekt ut en Unesco verdensarv område som et Biosphere Reserve i 2000, noe som betyr at 60% av området er beskyttet for å bevare dens naturlige og kulturelle mangfoldighet.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • Få pris

Ruter og havner i El Hierro