Tenerife

Slik bookes ferger fra Tenerife til El Hierro

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tenerife og El Hierro levert av 1 fergeselskap – Naviera Armas. Los Cristianos til Valverde ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tenerife El Hierro overfart mellom Los Cristianos og Valverde.

Tenerife El Hierro kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tenerife til El Hierro

Om Tenerife:

Tenerife er den største øya av de syv Kanariske Øyer, og 43% av beboerne i øygruppen bor her, noe som også gjør øya til Spanias mest befolket øy.

Dette er også den mest besøkte øya i øygruppen, og den byr velkommen til mer enn 10 millioner besøkende i året. Turister tiltrekkes av det deilige været, vakre kyststrekninger, spektakuklære strender, frodige skoger, fjell, vulkaner og en nasjonal park.

Om El Hierro:

El Hierro er den mest fjerntliggende av Kanariøyene i midten av Atlanterhavet, og har et vulkansk landskap. El Hierro ble betraktet som verdens ende i lang tid, inntil Columbus seilte havet i 1492.

Med mindre enn 2000 innbyggere i sin største by, er El Hierro et perfekt reisemål hvis du gjerne vil flykte fra bylivet.