Los Cristianos til Valverde Ferge

Los Cristianos Valverde fergeruten knytter Tenerife med El Hierro. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Los Cristianos Valverde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Los Cristianos - Valverde Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Los Cristianos Valverde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Los Cristianos Valverde ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Los Cristianos Guide

Den spanske havnebyen Los Cristianos ligger på Kanariøyene på Tenerife. Byens sentrum ligger rundt bukta til Los Cristianos, men har gradvis utvidet seg til innlandet. Det er mange gamle bygninger i byen, og de har også to strender som har svart vulkansk sand. I byen finnes det også en rekke barer, restauranter og nattklubber som imøtekommer det høye besøkstallet. I promenadeområdet er det mange butikker, designermerker og mange plasser der du kan få et godt tilbud. Følger du promenaden vest så går plutselig Los Cristianos sammen med Playa de las Americas, som har rykte på seg for å være partyhovedstaden på Tenerife. Dette er fordi det er mange nattklubber, barer og et godt utvalg av butikker. Trenger du litt roligere omgivelser kan du ta ferge til øya La Gomera, som har regnskoger som venter på å bli utforsket. Reisen tar ca. 70.min.
Fra byens havn er det fergetjenester til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.

Valverde Guide

Valverde er hovedstaden på den kanariske øya El Hierro, og er en rolig by som er omgitt av vakker natur. Byen ligger på et fjell som er omkring 600 meter over havets overflate og er den eneste hovedstad på Kanariøyene som ikke har en kystnær beliggenhet. En viktig og populær attraksjon i byen er kirken Santa Maria e la Concepcion, som daterer tilbake til det 18. århundret. I kirken er en utskjæring av Jomfru Maria fra det 18. århundret og en Cristo de la Columna, en genovesisk skulptur, som er av stor kunstnerisk interesse.