Santa Cruz de Tenerife til Huelva Ferge

Santa Cruz de Tenerife Huelva fergeruten knytter Tenerife med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 37 timer 45 minutter mens Fred Olsen Express servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 37 t.

Det er 3 Uke overfarter på Santa Cruz de Tenerife Huelva ruten mellom Tenerife og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Cruz de Tenerife - Huelva Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 37 t 45 min
    • Få pris
  • Fred Olsen Express
    • 2 Ukentlige Avganger 37 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Huelva priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Huelva ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Huelva Guide

Byen Huelva ligger i den vestlige delen av Andalusia i det sørlige Spania. Byen ligger på Costa de la Luz (kysten av lys) på bredden av Atlanterhavet og har derfor mange strender, som besøkender kan nyte sammen med en rekke små fiskerbyer. Kystområdet omkring byen strekker seg så langt som til nasjonalparken Donana, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen i Condado del av byen. Et populært arrangement i byen er Pilgrimage of el Rocio, som er blitt erklært av internasjonal interesse.

Byens havn har to seksjoner. Den indre havnen, som ligger i byens sentrum, blev bygget i 1970ene og den ytterste havnen, som er hvor de fleste skipene legger til.