Santa Cruz de Tenerife til Cadiz Ferge

Santa Cruz de Tenerife Cadiz fergeruten knytter Tenerife med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 53 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Santa Cruz de Tenerife Cadiz fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Santa Cruz de Tenerife - Cadiz Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 53 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Cruz de Tenerife Cadiz priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Cruz de Tenerife Cadiz ruten er for en bil og 1 passasjer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife ligger på den spanske øya Tenerife, og er hovedstaden på øygruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kalles Santa Cruz, ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, omkring 210 km ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

Byens havn spiller en viktig rolle i samhandelen mellom Europa, Afrika og Amerika. Det er fergeforbindelser til fastlandet Spania, resten av Kanariøyene og videre.

Cadiz Guide

Byen og havnen Cadiz ligger i Andalusia regionen i det sørlige Spania. Byens kystlinje er del av Costa de la Luz (kysten av lys) og har mange populære sandstrender, hvorav mange er i et by miljø, og noen er mer fjerntliggende og derfor uspolert. Det avholdes tre festivaler i byen som er populære blant turister. Carnival of Cadiz, hesteveddeløp begivenheter på stranden ved Sanlucar de Barrameda og Horse Fair i Jeres de la Frontera. Byen er også kjent for sin lekre mat og spesielt for pescaitoen sin ”friot” (diverse stekte fisker) og for skalldyret sitt, som er best ledsaget av vin fra regionen.

Byens havn by er preget av smale gater og er ett av de mest tett befolket områder i Europa og har en relle plasser som er populære blant turister. Disse er Plaza de Espana, Plaza de San Juan de Dios, Plaza de Candelaria and Plaza de Mina.

Havnen i Cadiz har fergeforbindelser til Arrecife, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife.