Valverde til Los Cristianos Ferge

Valverde Los Cristianos fergeruten knytter El Hierro med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valverde Los Cristianos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valverde - Los Cristianos Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 8 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valverde Los Cristianos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valverde Los Cristianos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valverde Guide

Valverde er en kommune på Kanariøyene i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Byen, som ligger på den nordøstlige kysten av øya El Hierro, er den minste hovedstaden på Kanariøyene, og den eneste som ligger ved kysten. Byens klima, som generelt er mildt hele året rundt, gjør den til et populært reisemål for turister, selv om byen egentlig ikke har så mye å tilby og sitter på toppen av en blåsende fjellrygg med utsikt over Atlanterhavet. Byens bygninger er lave og hvitkalkede og er ikke så vakre som dem som finnes i noen av de andre hovedstedene på Kanariøyene. Men på en klar dag er det fantastiske utsikter fra byen.

Det er fergeforbindelser fra Valverde til Los Cristianos og San Sebastian de la Gomera.

Los Cristianos Guide

Den spanske byen Los Cristianos er et av de mest populære feriestedene på øya Tenerife, som er en del av Kanariøyene. Strendene i byen er vakre og travle, og ved havnen kan du reise på fisketurer, dykke og reise til den nærliggende øya La Gomera. Før i tiden var byen en liten fiskerby, men har vokst betydelig de siste tiårene, mye på grunn av turisme. Ved siden av stranden ligger byens gågate, og her er hvor alt livet skjer. Langs promenaden vil du finne mange restauranter, barer og kaféer som tilbyr god lokal- og internasjonal mat. Går du bort ifra dette området vil du finne mange eksklusive butikker og butikker som har mange gode tilbud.
Det er fergeforbindelser fra havnen til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.