Ghazaouet til Almeria Ferge

Ghazaouet Almeria fergeruten knytter Algerie med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Ghazaouet Almeria fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ghazaouet - Almeria Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ghazaouet Almeria priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ghazaouet Almeria ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ghazaouet Guide

Ghazaouet er Algeries vestlige havn og ligger i en beskyttet bukt, omkring 70 km fra Tlemcen. Havnebyen kan datere historien sin tilbake til romerske tider, hvor den ble kalt Ghazaouet Ad Fratres (de to brødrene) som henviser til de to klippene, som reiserseg opp av vannet ved havner munnen.

Byens sentrum bevarer en fransk karakter, med sitt overdekket marked og sentrale kirke, som nå er et bibliotek.

Det er fergeforbindelse mellom Ghazaouet til Almeria i Spania, og seiltiden er ca. 8 timer.

Almeria Guide

Den spanske by Almeria ligger i den sørlige delen av landet ved Middelhavskysten. Den andalusiske byen er et hovedreisemål langs regionens kyster, som er karakterisert av jomfruelige strender og et semi ørken økosystem inne i landet. Byen pleid å være en av de viktigste havnene i Córdoba-kalifatet og dens smale gater er fylt med hvitkalkede bygninger, et citadel og katedral. Utover historie og kultur, byr byen også på strender, fjell og kystnære naturreservat og en gastronomi, som vil gjøre det til et minneverdig besøk.

En populær attraksjon i byen er domkirken dens, som ligger i hjertet av den gamle byen. Katedralen ligner mer en festning enn et sted av tilbedelse takke være tårnene dets og tykke murer.

Havnen i Almeria har en marina med båtplasser til lystbåter og har fergeforbindelser til Chazaouet (Algerie), Oran (Algerie), Nador (Marokko) og Melilla.