Oran til Alicante Ferge

Oran Alicante fergeruten knytter Algerie med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oran Alicante fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oran - Alicante Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Oran Alicante priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oran Alicante ruten er for en bil og 1 passasjer.

Oran Guide

Oran er en by beliggende på den nordvestlige Middelhavskysten i Algerie og er landets nest største by. Den ligger omkring 430 km fra Alger og er en hovedhavn og er ervherv sentrum for det vestlige Algerie. Oran har mange hotell i alle kategorier, samt mange restauranter som tilbyr algeriske spesialiteter og andre matvarer. I eller tett på byen, vil besøkende finne en rekke kinoer, kulturhus, regionalt teateret, museer, det historiske senteret av Oran, bydelen Sidi El Houari, de kommunale hagene, Medina Djedida, katedralen, Djebel Murdjadjo og nærliggende badebyer.

Fra Oran er det fergeforbindelser til marseille, Sett, Alicante og Almeria.

Alicante Guide

Alicante er den nest største byen i den spanske region Valencia og dette er en vakker og hyggelig by, som er bygget rundt kystens strender, som mange anser for å være Spanias beste.

Alicante er gått fra å være en liten landsby til en by som gjennom årene har vokset seg større med et pulserende natteliv.

Dette er en ekte by som lever for mer enn bare turismen sin. Alicante frister med lange kvelder, fester med fantastisk paella, deilig siesta, avslappende dage på stranden og det behagelige klima som lokker med strandliv og vannsport.

Langs stranden er Alicantes vakre promenade som markerer kysten. Alicante er en universitetsby, som betyr byens barer alltid er full av liv og tiltrekker både lokale og turister.