Algerie

Slik bookes ferger fra Algerie til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Algerie til Spania. Ferger knytter pt. 4 havner i Algerie med 4 havner i Spania.

Det er 15 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmediterranea & Algerie Ferries. Den kortest overfart tar omkring 8 timer (Ghazaouet til Almeria ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Algerie og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Algerie Spania kart

Trykk her for kart

Om Algerie:

Algerie er det største landet i Afrika og Middelhavet, og det 35. mest befolket landet på jorden. Marokko ligger mot nordvest, Vest-Sahara og Mauretanien mot vest, Mali mot sørvest, Niger mot sørøst, Libya mot øst, Tunesia mot nordøst og Middelhavet mot nord.

Algeri har alle de største oliereservene i Afrika, og eksporten av engeri er ryggraden av landets økonomi.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.