Algerie

Slik bookes ferger fra Algerie til Spania

Det er 3 fergeruter mellom Algerie og Spania med 5 avganger ukentlig. Balearia leverer 1 rute, Mostaganem til Valencia som seiler 1 gang ukenlig. Trasmediterranea leverer 2 ruter, Ghazaouet til Almeria seiler 1 gang ukentlig & Oran til Almeria omkring 1 gang ukenlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Ghazaouet til Almeria seiler 1 gang ukentlig & Oran til Almeria omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Algerie til Spania for å sjekke informasjon.

Algerie Spania kart

Trykk her for kart

Om Algerie:

Algerie er det største landet i Afrika og Middelhavet, og det 35. mest befolket landet på jorden. Marokko ligger mot nordvest, Vest-Sahara og Mauretanien mot vest, Mali mot sørvest, Niger mot sørøst, Libya mot øst, Tunesia mot nordøst og Middelhavet mot nord.

Algeri har alle de største oliereservene i Afrika, og eksporten av engeri er ryggraden av landets økonomi.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.