Mostaganem til Valencia Ferge

Mostaganem Valencia fergeruten knytter Algerie med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mostaganem Valencia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mostaganem - Valencia Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 16 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mostaganem Valencia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mostaganem Valencia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.