Mar de Ons

Mar de Ons er hode fergeselskap på den galisiske kysten i det nordvestlige Spania, og tilbyr hyppige avganger fra byene Vigo, Cangas, Baiona og Panxon til øyene Ons, San Simon og Cies øyhav.

Mar de Ons ble etablert i 1993, og er siden blitt regionens ledende fergeselskap, som tjener over en million passasjerer årlig, 365 dager i året. I dag har selskapet den største og mest moderne flåte på den galisiske kysten, som består av ti store katamaraner.

Alle ferger er utstyrt med den nyeste sikkerhetsteknologien, romslige utendørs dekk, fremragende toalettfasiliteter og store kafeteriaer, som serverer et stort utvalg av forfriskninger.

Den fremragende kvaliteten av service, som Mar de Ons tilbyr, er blitt anerkjent av Rias Baizax Provincial turistråd, som nylig ga dem sondringen av ’Commite ment to Quality Tourism’, noe som betyr at man er garantert en fantastisk standard av service.

Med directferries.no kan du sammenligne Mar de Ons seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Mar de Ons sine ruter og havner

Alle Mar de Ons ruter

Alternative selskaper og ruter