Cies Islands til Vigo Ferge

Cies Islands Vigo fergeruten knytter Spania med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Nabia seiler opp til 6 ganger daglig med en seiltid på omkring 45 Minutter mens Mar de Ons servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 45 min.

Det er 10 dag overfarter på Cies Islands Vigo ruten mellom Spania og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Cies Islands - Vigo Fergeselskaper

  • Naviera Nabia
    • 6 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris
  • Mar de Ons
    • 4 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cies Islands Vigo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende regionen Garlicien i det nordvestlige Spania. Byen er regionens største og ligger i den sørvestlige delen. Det bor 300.000 innbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områdene.

Selv om Vigo er kjent som et Garlicien kommersielt sentrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombinasjon av gammel historie, vakre strender og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningene over marinaen byr på en rekke vakre palasser.

Den store havnen anses som å være en av de beste i regionen og er et utgangspunkt for cruiseskip på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåter, samt en av Spanias mest eksklusive yatch klubber.