Book en Vigo ferge

Vigo fergehavn i Spania knytter deg med Cies Islands i Spania med et valg av opp til 2 avganger ukentlig. Seiltiden for Vigo til Cies Islands overfarten er fra 45 minutter, og med Mar de Ons.

Vigo havn kart

Trykk her for kart

Vigo Ferge servicer

 • Mar de Ons
  • 2 Ukentlige Avganger 45 min
  • Få pris

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende regionen Garlicien i det nordvestlige Spania. Byen er regionens største og ligger i den sørvestlige delen. Det bor 300.000 innbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områdene.

Selv om Vigo er kjent som et Garlicien kommersielt sentrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombinasjon av gammel historie, vakre strender og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningene over marinaen byr på en rekke vakre palasser.

Den store havnen anses som å være en av de beste i regionen og er et utgangspunkt for cruiseskip på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåter, samt en av Spanias mest eksklusive yatch klubber.

Slik kommer du til Vigo havn

 • Vigo Havn Adresse

  Estación Marítima de Vigo 36201 Vigo

 • Vigo Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Vigo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Vigo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.