Marokko

Slik bookes ferger fra Marokko til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Marokko til Spania. Ferger knytter pt. 4 havner i Marokko med 5 havner i Spania.

Det er 59 avganger daglig på 8 fergeruter som leveres av 8 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmediterranea, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, La Meridionale, Inter Shipping, AML & FRS. Den kortest overfart tar omkring 30 Minutter (Tangier Med til Algeciras ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Marokko og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Marokko Spania kart

Trykk her for kart

Om Marokko:

Marokko er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Nord-Atlanterhavet og Middelhavet, omkranset av Vest-Sahara, Algerie, Ceuta og Melilla.

Selv om Marokko er bare få timer med ferge fra Spania, er dets islamske og tradisjonelle kultur så uvant for de fleste av oss, på tross av mange års fransk og spansk kolonistyre. Blandingen av det eksotiske og velkjente gir en unik opplevelse.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.