Ibiza

Slik bookes ferger fra Ibiza til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Ibiza til Spania. Ferger knytter pt. 2 havner på Ibiza med 3 havner i Spania.

Det er 74 avganger daglig på 6 fergeruter som leveres av 6 fergeselskaper, inkludert Balearia, Grandi Navi Veloci, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa & Trasmed GLE. Den kortest overfart tar omkring 25 Minutter (Ibiza til Formentera ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Ibiza og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Ibiza Spania kart

Trykk her for kart

Om Ibiza:

Ibiza er et poplært reisemål, særlig på grunn av det legendariske nattelivet omkring Ibiza by.

Utover nattelivet, er Ibiza en øy med rustikk skjønnhet med mange Unesco verdensarvsområder. Øyas regjering forsøker nå å skape en mer kulturell og rolig scene ved å lage regler for regulering av nattklubber og hotell.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.