Formentera

Slik bookes ferger fra Formentera til Spania

Det er flere fergeoverfarter fra Formentera til Spania. Ferger knytter pt. 1 havn på Formentera med 2 havner i Spania.

Det er 69 avganger daglig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmapi, Aquabus & Mediterranea Pitiusa. Den kortest overfart tar omkring 25 Minutter (Formentera til Ibiza ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Formentera og Spania. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Formentera Spania kart

Trykk her for kart

Om Formentera:

Formentera er den mindre og mer sørlige av de Baleariske Øyer i Spania.

Med en befolkning på bare 7000 og ingen lufthavn, er Formentera normalt roligere enn sine søsterøy Ibiza, inntil store mengder av turister ankommer i juli og august.

Formentera er kejnt for sine uberørte hvite sandstrender og krystallklare vann, og er et perfekt reisemål for dem som søker en avslappende ferie med solskinn og strand.

Om Spania:

Spania er et vakkert og varieret land beliggende i den sørvestlige delen av Europa. Spania er et land, som er kjent for strendene sine, og den geografiske og kulturelle siden av landet, kommer ofte som en overraskelse for besøkender.

Dette eksotiske landet har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne daler og bretter til snøkledde fjell og nesten øde områder i sør. Det er ikke underlig at Spania er det tredje mest besøkte land i Europa.

Nord, øst og sør sider av landet er ut mot havet, slik at det er lett å komme til Spania med ferge. Det er regelmessige overfarter til og fra Storbritannia, og selv om overfartene ofte er lange, er skipene av høy kvalitet, slik at det er en svært behagelig reise. Det samme gjelder for ferger over Middelhavet fra Italia.

Fra den nordafrikanske kysten kan man seile fra Marokko, Melilla og Algerie. Det er mange forbindelser til fastlandet fra Balearene og Kanariøyene.