Formentera til Denia Ferge

Formentera Denia fergeruten knytter Formentera med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Formentera Denia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Formentera - Denia Fergeselskaper

  • Balearia
    • 3 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Formentera Denia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Formentera Denia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Formentera Guide

Formentera er den minste øya i Pityuserne øygruppe, som omfatter Ibiza som hører til de større Baleariske øyer i Spania. Øya ligger omkring 6 km til den sørlige delen av Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øya har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strender, og for det faktumet at naken solbading er tillatt på de fleste strendene.

Selv om øya opprinnelig bare kunne nådde med ferge fra Ibiza, er turismen steget i de senere årene på grunn av ferger som nå seiler til øya fra det spanske fastlandet. Reisetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.

Denia Guide

Den spanske byen Denia ligger i den nordlige utkanten av provinsen Alicante på bredden av Middelhavet. Byen ligger overfor Balearene og har fjellene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blant turister og har mange ting å se og lage. Et populært sted er slottsruinene, som bevokter byen og har en deilig utsikt over byens havn. Det er også Torre del Gerro, som har markert vandrestier man kan følge og nyte.

Av interesse er også byens marina, som har en hevet promenade, en 20 km lang kystlinje, med noen deilige sandstrender, et fiskemarkedet, hovedgaten, den gamle bydelen og en rekke museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundret, Atarazanas fra det 17. århundret, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundret, er også et besøk verdt.