Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Lymington havn

 • Med bil

  Fra Southampton og øst exit M27 J1 og kjør sør langs A337 eller A35, drei sør ved Lyndhurst langs A337. Fra Bournemouth og vest, følg A35 øst og ved Christchurch følg A337 øst. Lymington er ca. 20 km vekk. Ved ankomst i Lymington, følg skiltene til ’Isle of Wright Ferries’ og dette vil ta deg til havnen.

 • Med tog

  Det er regelmessige tjenester fra mange deler av landet til Lymington Pier, enten direkte eller med forbindelser fra London. For mer informasjon og bestilling, se vår tog til Lymington side.

 • Parkering

  Det er parkeringsplasser ved havnen.

 • Adresse

  Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB

 • Lymington Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Lymington før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Lymington Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Lymington Ferge servicer

Lymington Guide

Lymington Guide

Lymington ligger i Hampshires distrikt New Forest. Byen ligger øst av Bournemouth og ser ut mot Yarmouth på øyen Isle of Wight. I jordboken var Lymington kjent som Lentune. Under middelalderen hadde byen en blomstrende skipsbygning virksomhet. Byens havn er nå et paradis for seilere, som liker fordelene med dobbelt tidevann, med sin marina med butikker som er fulle av seiler klær og nok av steder å spise og drikke. Håndsteinsgater og huse fra 1700 tallet gjør Lymington til et must for besøkende. Den store kirke på toppen av hovedgaten, St. Thomas, daterer tilbake til 1200 tallet og hadde engang en prest, Henry Lyte, som skrev mange kjente salmer. Mye av byen er viktoriansk og geogisk.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.