Wightlink
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Wightlink

Wightlink Ferries forbinder fastlandet til Isle of Wight, og har gjort det i mer enn 160 år.

Wightlink har taget servicen fra de tidligere dagene til nå, og leverer opp til 150 avganger daglig på tre ruter.

En moderne flåte av bilferger operer mellom Lymington og Yarmouth og Portsmouth og Fushbourne, mens katamaraner seiler fra Portsmouth til Ryde.

Wightlink er hovedforbindelsen mellom Isle of Wight og fastlandet, og bærer hvert år 4,8 millioner passasjerer. De tilbyr en rask og enkel forbindelse til fastlandet for øyas innbyggere og tusenvis av turister fra hele Storbritannia som ønsker å besøke øya.

Med directferries.no kan du finne Wightlink seilplaner, billettpriser og booke Wightlink fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Wightlink med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Wightlink kundeanmeldelser

  • "Booket på en passasjerferge, ikke en bilferge"

    Jeg hadde booket en bil på fergen fra Portsmouth til Rude, og fant bare ut da jeg kom til havnen, at denne fergen ikke tar biler. Din ansatte insisterte på at det var umulig å booke en bil på denne ferge, og jeg endte med å betale over £100 for fergen til Fishbourne. Portsmouth – Ryde service gjorde det ikke klart at det bare var for gående passasjerer, og jeg kunne taste inn bilens størrelse og nummerskilt. Jeg kunne ha booket mye billigere direkte med Wightlink: Det som virkelig irriterte meg var at den ansatte insisterte på at det var umulig å gjøre det jeg gjorde, og fikk meg til å føle meg som en komplett idiot. Når man booker en fergebillett, bør det spesifikt stå at denne ruten bare er for gående passasjerer. Direct Ferries vil naturligvis bestride dette, men vær advart - Book direkte med fergeselskapet, ikke med en tredjepart agent.

    Les mer Les mindre
  • "Fantastisk"

    Jeg ankom tidligere enn forventet, slik at jeg ble satt på en tidligere ferge! Resultat! Alle var hjelpsomme. Servicen var rask og effektiv. Fergen var ren. Hele opplevelsen var fantastisk.

    Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.