Ryde til Southsea Ferge

Ryde Southsea fergeruten knytter Isle of Wight med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hovertravel. Det er opp til 27 avganger dag med seiltid fra ca. 10 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ryde Southsea fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ryde - Southsea Fergeselskaper

  • Hovertravel
    • 27 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ryde Southsea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ryde Guide

Byen Ryde ligger på den nordøstlige kysten av Isle of Wight, som er en øy beliggende ut for Englands sørkyst. Byene Upper Ryde og Lower Ryde vokste i det 19. århundret, men ble deretter slått sammen. Ryde er kjent for sandstrendene sine.

Det er fergeforbindelser fra Ryde til Southsea og Portsmouth Harbour.

Southsea Guide

Southsea er en forstad til Portsmouth og ligger på den sørlige kysten av England, ved bredden av den engelske kanalen. Byen er populær blant familier på ferie, og har en lang sandstrekning, to moller og et godt turistsenter. Forstaden har et liv ry og mange bar, kaféer, restauranter og klubber. Det er også en forlystelsespark beliggende ved Vlarence Pier.

Det er regelmessige fergeforbindelser til Ryde på Isle og Wight, og overfarten tar omkring 10 minutter.