Ryde til Portsmouth Harbour Ferge

Ryde Portsmouth Harbour fergeruten knytter Isle of Wight med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 14 avganger dag med seiltid fra ca. 22 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ryde Portsmouth Harbour fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ryde - Portsmouth Harbour Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 14 Daglige Avganger 22 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ryde Portsmouth Harbour priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ryde Guide

Byen Ryde ligger på den nordøstlige kysten av Isle of Wight, som er en øy beliggende ut for Englands sørkyst. Byene Upper Ryde og Lower Ryde vokste i det 19. århundret, men ble deretter slått sammen. Ryde er kjent for sandstrendene sine.

Det er fergeforbindelser fra Ryde til Southsea og Portsmouth Harbour.

Portsmouth Harbour Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.