Fishbourne til Portsmouth Ferge

Fishbourne Portsmouth fergeruten knytter Isle of Wight med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 25 avganger dag med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Fishbourne Portsmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fishbourne - Portsmouth Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 25 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fishbourne Portsmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Fishbourne Portsmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Fishbourne Guide

Den lille landsbyen og havn Fishbourne ligger på Isle of Wight mellom landsbyen Wootoon og byen Ryde på den østlige bredden av Wootton Creek.

Isle of Wight, som også er kjent under sitt romerske navn Vectis, er den største øya i England. Øya ligger i den engelske kanlen, omkring 5-8 km ut for kysten ved Hampshire, skilt fra fastlandet av et smug kjent som The Solent. Det er flere feriesteder på øya, som ble et populært feriested i viktorianske tider.

Det er en fergeforbindelse fra Fishbourne til Portsmouth, som ligger på det engelske fastlandet. Passasjerer skal være i havnen senest 30 minutter før avgang. Gående passasjerer skal i havnen senest 15 minutter før avgang. Tillatt vennligst litt mer tid, hvis De skal hente fergebillett.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sørlige kysten av England i Hampshire. Byen, som ligger på kysten av den engelske kanal, har en lang og ærefull maritime historie og forbindelser til Royal Navy som går flere århundre tilbake. Byen var også en av verdens største skipsbygning senter og bygget verdens største tørrdokk noensinne i det 15. århundret, som fremdeles er i bruk den dag i dag. Byen er fremdeles en viktig base for Royal Navy og hjemsted til en rekke historiske skip, inkludert Lord Nelsons flaggskip, HMS Victory.

Portsmouth ble signifikant bombet under annen verdenskrig på grunn av sin strategiske betydning, og som et resultat herav, er byen en blanding av gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstaden Southsea er et populært reisemål for familier og har en deilig strekning av strand, to moller og et godt utvalg av bar, kaféer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.