Yarmouth til Lymington Ferge

Yarmouth Lymington fergeruten knytter Isle of Wight med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 15 avganger dag med seiltid fra ca. 40 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Yarmouth Lymington fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Yarmouth - Lymington Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 15 Daglige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Yarmouth Lymington priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Yarmouth Lymington ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger på den vestlige delen af Isle of Wight, som er rett ut for Englands sørkyst. Det er en av Storbritannias minste byer med en befolkning på bare 791. Byen har fått navnet sitt fra beliggenheten sin ved munningen av den vestlige Yar River. I dag er det en bro over Yar River, men opprinnelig var det en ferge som krysset elven, som var i drift inntil broen ble bygget i 1863.

Yarmouths lille havn støtter en rekke lokale butikker, herunder butikker, restauranter og hotell som er avhengig av gods fra ferger og lystbåter som bruker havnen. En populær attraksjon i byen er Yarmouth Castle fra det 16. århundret, som nå er vedlikeholdt av English Heritage.

Det er ferger fra byens havn til Lymington i Hampshire, på det engelske fastlandet.

Lymington Guide

Lymington er en by og havn, som ligger på den vestlige bredden av Lymington elv i England. På grunn av byens havn og nærheten dens til New Forest, er den et populært turistmål. Byen er faktisk hjemsted for tre lystbåthavner og har en berømt maritim historie.

Det har vært fergeforbindelser mellom Lymington og Yarmouth siden det 19. århundret. Siden 1990 jhar fergeforbindelsen vært drevet av Wightlink og seiltiden er ca. 40 minutter.