Cowes til Southampton Ferge

Cowes Southampton fergeruten knytter Isle of Wight med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Red Funnel. Det er opp til 19 avganger dag med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Cowes Southampton fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cowes - Southampton Fergeselskaper

  • Red Funnel
    • 19 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cowes Southampton priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cowes Southampton ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cowes Guide

Cowes er et mekka for yatchsmænd og verter mange nasjonale og internasjonale arrangementer.

Under seilesesongen er vannfronten et kaleidoskop av fargerike seil, viss brendepunkt være det Royale Yatch Eskadron, som huses i Cowes tidligere slott.

Den smalle gågaten har mange interessante butikker, antikk butikker, restauranter og livlige puber.

Southampton Guide

Hvis man vil ha en ide om Southamptons maritime betydning skal man bare se på et kart hvor man kan se byens plassering på en trekantet halvøy.

Southampton har vært forbundet med flere store begivenheter. Byen så flukten av Henry V’s hær, pilgrims faders avgang i Mayflower i 1960 og jomfru reisen av skipe som Queen Mary og Titanic.

På grunn av dens betydning som det største industrielle området på sørkysten var Southampton særlig hardt ramt under annen verdenskrig. Mye av byens georgiske bygningskunst består, men mye av Southampton ble cappet.

Nøyaktigheten av den lokalt beliggende Ordnance Surveys kart var ikke ukjent av Luftwaffe; de tyske bombe pilotene brukte dem til å bombe Southampton.