Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Southampton havn

 • Med bil

  Fra M25, ta M3 mot Southampton. Følg skiltene til Ferries. Havnen er på Twon Quay Road. Fra vest, exit M27 J3. Følg M271, og så A3024 til Southampton. Følg skiltene til Ferries. Fra søt, exit M27 J7. Følg A334, og så A3024 til Southampton. Følg skiltene til Ferries.

 • Med tog

  Fra London er der faste tjenester mellom London Waterloo (via Clapham Junction, Woking, Baskington, Winchester og Southampton flyplass) og Southampton sentrale og turen tar litt over en time. Det fines også vanlige tjenester fra Skottland, Nord, Midlands og Birmingham og Salisbury, Weymouyh, Poole og Bournemouth, i tillegg til tjenester til Portsmouth og Brighton. For mer informasjon og booking, se vår tog til Southampton side.

 • Med buss

  Det er regelmessig National Express buss tjeneste fra Southampton havn. For mer informasjon og bestilling, se vår busser til Southampton side.

 • Parkering

  Det er parkering ved Town Quay Triangle parkeringsplass av Pklatform Road og Town Quay Road. Bystyret har flere parkeringsplasser i området Waterfront.

 • Southampton Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Southampton før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Southampton Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Southampton Ferge servicer

Southampton Guide

Southampton Guide

Hvis man vil ha en ide om Southamptons maritime betydning skal man bare se på et kart hvor man kan se byens plassering på en trekantet halvøy. Southampton har vært forbundet med flere store begivenheter. Byen så flukten av Henry V’s hær, pilgrims faders avgang i Mayflower i 1960 og jomfru reisen av skipe som Queen Mary og Titanic. På grunn av dens betydning som det største industrielle området på sørkysten var Southampton særlig hardt ramt under annen verdenskrig. Mye av byens georgiske bygningskunst består, men mye av Southampton ble cappet. Nøyaktigheten av den lokalt beliggende Ordnance Surveys kart var ikke ukjent av Luftwaffe; de tyske bombe pilotene brukte dem til å bombe Southampton.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.