Book en Southampton ferge

Southampton fergehavn i England knytter deg med Cowes på Isle of Wight med et valg av opp til 18 avganger daglig. Seiltiden for Southampton til Cowes overfarten er fra 1 time, og med Red Funnel.

Southampton havn kart

Trykk her for kart

Southampton Ferge Alternativer

Southampton Ferge servicer

 • Red Funnel
  • 18 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Southampton Guide

Hvis man vil ha en ide om Southamptons maritime betydning skal man bare se på et kart hvor man kan se byens plassering på en trekantet halvøy.

Southampton har vært forbundet med flere store begivenheter. Byen så flukten av Henry V’s hær, pilgrims faders avgang i Mayflower i 1960 og jomfru reisen av skipe som Queen Mary og Titanic.

På grunn av dens betydning som det største industrielle området på sørkysten var Southampton særlig hardt ramt under annen verdenskrig. Mye av byens georgiske bygningskunst består, men mye av Southampton ble cappet.

Nøyaktigheten av den lokalt beliggende Ordnance Surveys kart var ikke ukjent av Luftwaffe; de tyske bombe pilotene brukte dem til å bombe Southampton.

Slik kommer du til Southampton havn

 • Med bil

  Fra M25, ta M3 mot Southampton. Følg skiltene til Ferries. Havnen er på Twon Quay Road. Fra vest, exit M27 J3. Følg M271, og så A3024 til Southampton. Følg skiltene til Ferries. Fra søt, exit M27 J7. Følg A334, og så A3024 til Southampton. Følg skiltene til Ferries.

 • Med tog

  Fra London er der faste tjenester mellom London Waterloo (via Clapham Junction, Woking, Baskington, Winchester og Southampton flyplass) og Southampton sentrale og turen tar litt over en time. Det fines også vanlige tjenester fra Skottland, Nord, Midlands og Birmingham og Salisbury, Weymouyh, Poole og Bournemouth, i tillegg til tjenester til Portsmouth og Brighton. For mer informasjon og booking, se vår tog til Southampton side.

 • Med buss

  Det er regelmessig National Express buss tjeneste fra Southampton havn. For mer informasjon og bestilling, se vår busser til Southampton side.

 • Parkering

  Det er parkering ved Town Quay Triangle parkeringsplass av Pklatform Road og Town Quay Road. Bystyret har flere parkeringsplasser i området Waterfront.

 • Southampton Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Southampton før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Southampton Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.