Portsmouth til Fishbourne Ferge

Portsmouth Fishbourne fergeruten knytter England med Isle of Wight. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 25 avganger dag med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Fishbourne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Fishbourne Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 25 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Fishbourne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Fishbourne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Fishbourne Guide

Den lille byen og havn Fishbourne ligger på Isle of Wight på den østlige bredden av Wootoon Creek, mellom landsbyene Wootton og Ryde. Landsbyens navn stammer fra ”strøm av fisker”. Vectis er det antikke romerske navnet for Isle of Wight, som er en county og den største øya i England. Det samle farvannet, som skiller Isle of Wight og det engelske fastlandet, heter The Solent. Øya har vært et populært reisemål siden viktorianske tider.

Passasjerer som ankommer til Fishbourn med bil, skal være det minst 30 minutter før avgang og tidligst en time før. Gående passasjerer skal ankomme senest 15 minutter før avgang.