Southsea til Ryde Ferge

Southsea Ryde fergeruten knytter England med Isle of Wight. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hovertravel. Det er opp til 28 avganger dag med seiltid fra ca. 10 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Southsea Ryde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Southsea - Ryde Fergeselskaper

  • Hovertravel
    • 28 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Southsea Ryde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Southsea Guide

Byen og havnen Southsea ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Byen ligger på kysten av den engelske kanal i den sørlige enden av Portsea Island og er bare litt over 1 km fra den mye større by Portsmouth. På tross av sin store nabo, har Southsea sitt eget kommersielle sentrum med bar, restauranter, kaféer og butikker. De fire fortene, rett ut for kysten, som blev bygget i 1860ene som en del av forsvaret mot utenlandske angripere, er en populær turistattraksjon i byen. Fortene var faktisk del av en bredere vifte av forsvarsverker, som omfattet fort på fastlandet omkring byen, selv om de aldri ble brukt. Den gruslagte stranden ved Southsea er populær, især ved lavanne. Southsea har også to moller; South Parade Pier og Clarence Pier.

Det er regelmessige tjenester til Ryde på Isle of Wight som seiler fra Southsea. Overtarten tar bare 10 minutter.

Ryde Guide

Ryde er den største byen på Isle of Wight og omtales ofte som ”porten til øya” på grunn av sin fremtredende posisjon langs øyas kyst og fergeservicene dens til det engelske fastlandet. Besøkender kan nyte deilige sandstrander, som strekker seg langs byen, butikker, museer og gallerier. Som øyas største by, er det ikke noen overraskelse at den også er hjemstedet for noen av øyas største årlige begivenheter, som Isle of Wight Scooter Rally og International Classic Car Show. Ryde er også hjemsted for et av Storbritannias eldste karneval som normalt finner sted i enden av sommeren.