Lymington til Yarmouth Ferge

Lymington Yarmouth fergeruten knytter England med Isle of Wight. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 16 avganger dag med seiltid fra ca. 40 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Lymington Yarmouth fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lymington - Yarmouth Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 16 Daglige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lymington Yarmouth priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lymington Yarmouth ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lymington Guide

Kystbyen og havnen Lymington ligger på den vestlige bredden av elven Lymington i Hampshire, England. Byen, som ligger på landets sørkyst, er i den vakre New Forest og vender mot byen Yarmouth på Isle of Wight, som ligger på tvers av Solent, en smal strekning av vann mellom det engelske fastlandet og Isle of Wight. Lymington er et senter for seilsport og for å imøtekomme dette har byen tre lystbåthavner. Byen er også vert for en rekke verdenskjente kappseilaser, inkludert Rotal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamaras Bowl og Source Regatta.

Lymington hovedgate har gjennmgått en del endringer i de seneste årene og har nå nasjonale kjede butikker og kaféer, som legger side om side med lokale butikker.

Det har vært ferger mellom Lymington og Yarmouth siden det 19. århundret. Siden 1990 har disse vært drevet av Wightlink. Reisetiden er omkring 40 minutter.

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger på den nordlige vestkysten av Isle of Wight og gir adgang til øya via fergeforbindelser fra det engelske fastlandet. Byen ligger på bredden av elven Yar og har noen av den eldste arkitektur på øya, inkludert et slott fra det 16. århundret. Byens havn syder alltid av aktivitet med både ferger og mindre fartøyer, og det er mange ting å se og lage i selve byen. Beliggende ved siden av fergekaia er Yarmouth Castle, som er et fantastisk sted for havutsikt og populær til skogturer blant familier om sommeren.