Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Isle of Wight

Den største øya i England er Isle of Wight, og ligger ca. en halv kilometer utenfor fastlandet, avskilt fra Hampshire ved sundet i Solent.

Med tanke på at Isle of Wight kun er 23 kvadratiske mil i størrelse, så er det overraskende at det er så mye å se og gjøre hele året. Fra internasjonale og anerkjente musikkfestivaler som Bestival, og selvfølgelig Isle of Wight Festival, samt sportslige arrangementer som Cowes Week, hvor de beste fra seilerverdenen oppholder seg på øyen i de 7 dagene arrangementet varer. Det er virkelig noe for alle, og det er bare en kort reise langs sundet i Solent.

Det er mange fergeruter, og en rekke ruter som frakter millioner av besøkende fra hele Storbritannia, slik at de skal få oppleve livet på Isle of Wight.

Fergeoperatøren, Red Funnel, som er det opprinnelige fergeselskapet på Isle of Wight med en historie som strekker seg over hundrevis av år, driver en moderne passasjer- og bilferge, Wightlink, som er den viktigste forbindelsen mellom fastlandet og Isle of Wight. Med sine tre ruter utgjør det omtrentlig femti tusen reiser i året.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Red Funnel
    • Få pris
  • Wightlink
    • Få pris
  • Hovertravel
    • Få pris

Ruter og havner i Isle of Wight