Book en Cowes ferge

Cowes fergehavn på Isle of Wight knytter deg med Southampton i England med et valg av opp til 18 avganger daglig. Seiltiden for Cowes til Southampton overfarten er fra 1 time, og med Red Funnel.

Cowes havn kart

Trykk her for kart

Cowes Ferge Alternativer

Cowes Ferge servicer

 • Red Funnel
  • 18 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Cowes Guide

Cowes er et mekka for yatchsmænd og verter mange nasjonale og internasjonale arrangementer.

Under seilesesongen er vannfronten et kaleidoskop av fargerike seil, viss brendepunkt være det Royale Yatch Eskadron, som huses i Cowes tidligere slott.

Den smalle gågaten har mange interessante butikker, antikk butikker, restauranter og livlige puber.

Slik kommer du til Cowes havn

 • Med bil

  Cowes havn har to fergeterminaler, som er adskilt av elven Medina. East Cowes terminal (kjøretøy ferge fra Southampton) ligger på Trinity Road, PO32 6RF, mens West Cowes terminal (Red Jet rask ferge for passasjerer til fots fra Southampton) ligger på Fountain Yard, PO31 7AR. En flytende bro (passasjerer og kjøretøy, ikke frakt) knytter East Cowes og West Cowes og dermed unngår man en 30-40 minutters reise med bil.

 • Med taxi

  Det er en taxiholdeplass på Fountain Road (tlf. +44 8000 436 343) rett utenfor inngangen til West Cowes Red Funnel terminal. Tillat 15-20 minutter for turen mellom Vest Cowes og Newport. På East Cowes er der taxiholdeplass rett utenfor terminalen inngangen.

 • Adresse

  Red Funnel's Hi-Speed Red Jet terminal (kun fot passasjerer):
  Fountain Yard, West Cowes. Postnummer PO31 7AR.

  Red Funnel's Vehicle Ferry terminal (inkludert fot passasjerer):
  Trinity Road, East Cowes. Nærmeste postnummer PO32 6RA

 • Cowes Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cowes før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cowes Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.