England

Slik bookes ferger fra England til Isle of Wight

Det er 4 fergeruter mellom England og Isle of Wight med 76 avganger daglig. Red Funnel leverer 1 rute, Southampton til Cowes som seiler 18 ganger daglig. Wightlink leverer 3 ruter, Portsmouth til Fishbourne seiler 25 ganger daglig, Lymington til Yarmouth omkring 16 ganger daglig & Portsmouth Harbour til Ryde omkring 17 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra England til Isle of Wight for å sjekke informasjon.

England Isle of Wight kart

Trykk her for kart

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Isle of Wight:

Isle of Wight er beliggende ved den sørlige kysten av England i den engelske kanal, og er den største engelske øya.

Isle of Wight tilbyr en rekke ting; prisbelønte strender og en vakker kyststrekning. Her kan man nyte ro, fred og naturlig skjønnhet.