Portsmouth Harbour til Ryde Ferge

Portsmouth Harbour Ryde fergeruten knytter England med Isle of Wight. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 18 avganger dag med seiltid fra ca. 22 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Harbour Ryde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth Harbour - Ryde Fergeselskaper

  • Wightlink
    • 18 Daglige Avganger 22 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Harbour Ryde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Portsmouth Harbour Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Ryde Guide

Ryde er den største byen på Isle of Wight og omtales ofte som ”porten til øya” på grunn av sin fremtredende posisjon langs øyas kyst og fergeservicene dens til det engelske fastlandet. Besøkender kan nyte deilige sandstrander, som strekker seg langs byen, butikker, museer og gallerier. Som øyas største by, er det ikke noen overraskelse at den også er hjemstedet for noen av øyas største årlige begivenheter, som Isle of Wight Scooter Rally og International Classic Car Show. Ryde er også hjemsted for et av Storbritannias eldste karneval som normalt finner sted i enden av sommeren.