Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ryde havn

 • Med bil

  Fra Newport følg A3054 til Ryde.

 • Med tog

  Det er lokal tog til/fra Ryde fra andre dele av øya. For informasjon og booking, se vår tog til Ryde eller Isle of Wight tog side.

 • Med buss

  Southern Vectis tjener busser på øya.

 • Parkering

  Det er parkering i havnen.

 • Adresse

  Ryde Pier Head, The Esplanade, Ryde, Isle of Wight, PO33 2HF

 • Ryde Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ryde før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ryde Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ryde Ferge servicer

Ryde Guide

Ryde Guide

Ryde ser seg selv som porten til Isle of Wight and byens havn leverer absolutt den raskeste ruten til og fra fastlandet. En regelmessige fergerute mellom Ryde og Portsmouth begynte i 1805, men da seilturen var avhengig av seilene var det vanskelig å beregne seiltiden. Denne praksisen opphørte i 1815 da molen ble åpnet og samme år startet Wightlink en fergerute og seiltiden ble brakt ned til 35 minutter. Ryde er en kystby og det nest største urbane område på øyens nordkyst. Byen vokste i størrelse, som et kyst resort, etter foreningen av byene Upper og Lower Ryde i 1900 tallet. Påvirkningen av denne epoken er fortsatt tydelig i byens sentrum og i dens havs vendende arkitektur. Ryde har 9,5 km med fantastiske strender og hav som er ideelle for badning. Tidevannet går langt ut og etterlater sandet ideelt for strand sport.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.