Holland

Slik bookes ferger fra Holland til England

Det er 3 fergeruter mellom Holland og England med 28 avganger ukentlig. P&O Ferries leverer 1 rute, Rotterdam til Hull som seiler 7 ganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Hook of Holland til Harwich som seiler 14 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Amsterdam (Ijmuiden) til Newcastle som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Holland til England for å sjekke informasjon.

Holland England kart

Trykk her for kart

Om Holland:

Holland er et europæisk land, som deler grenser med Tyskland mot øst, Belgia mot sør og Nordsjøen mot vest.

Holland er ett av de tetteste befolkede landene i verden, men de maleriske byene, vakre tulipaner og vindmøller bringer mange turister til landet. Elvene og kanalene som dekker landet, betyr også at havet aldri er langt vekk.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.