Guernsey

Slik bookes ferger fra Guernsey til England

Det er 2 fergeruter mellom Guernsey og England med 7 avganger ukentlig. Condor Ferries leverer 2 ruter, Guernsey til Poole seiler 2 avganger ukentlig & Guernsey til Portsmouth omkring 5 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Guernsey til England for å sjekke informasjon.

Guernsey England kart

Trykk her for kart

Ferger fra Guernsey til England

Om Guernsey:

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, og danner Bailiwich of Guernsey med øyene Alderney og Sark, samt et par mindre øyer.

Guernsey nyter flere solskinnstimer enn Storbritannia. Dens milde klima gjør at øyboende kan lage massevis av utendørs aktiviteter. Her finner du vakre strender, klippe stier og kan seile til nærliggende øyer.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.