Frankrike

Slik bookes ferger fra Frankrike til England

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Frankrike til England. Det er 5 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Calais til Dover , Dieppe til Newhaven , Caen til Portsmouth , Cherbourg til Poole & Portsmouth, Le Havre til Portsmouth , Roscoff til Plymouth , St Malo til Portsmouth & Poole, Calais til Dover , Dunkerque til Dover , Calais til Dover & Cherbourg til Poole & Portsmouth.

Den raskeste ruten mellom Frankrike og England er Calais til Dover med en seiltid på ca. 1 time 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Frankrike England kart

Trykk her for kart

Om Frankrike:

Frankrike har vært verdens mest populære reisemål i mange år, og er ett av de mest forskjelligartede landene i verden.

Med varierende landskap, sjarmerende mennesker og kultur rikdom, er Frankrike virkelig et ideelt reisemål.

Uansett om du ønsker et eventyr ferie, en avslapnings ferie eller shopping ferie, kan du gjøre det hele i Frankrike. Uansett hvor mange ganger du besøker landet, er det alltid noe nytt å oppdage.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.